Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Варварівська громада» (код ЄДРПОУ: 04338894) був реорганізований і увійшов до складу Юр’ївської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варварівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Юр’ївської громади

Шлях до працевлаштування

Дата: 27.11.2019 10:31
Кількість переглядів: 246

Шлях до працевлаштування

 

Днями у відділі надання соціальних послуг в Юр’ївському районі Павлоградського міськрайонного центру зайнятості відбувся семінар з безробітними, на якому розглядались основні аспекти успішного проходження співбесіди із роботодавцем.

          Семінар розпочала Наталія Гончар, вона зазначила: «Співбесіда із роботодавцем – це вирішальний крок на шляху до працевлаштування».

Під час заходу  безробітні вчилися, як ефективно підготуватися до проходження співбесіди, а також обговорювали можливі питання, які можуть виникнути під час розмови. Увагу шукачів роботи було зосереджено на тому, що потрібно напрацювати особистий арсенал засобів мовлення (інтонації та змісту), навичок, а також важливо  вміти чітко викладати свої думки та аргументувати власну точку зору. В процесі  рольової гри  безробітні  мали змогу ознайомитись  та   проаналізувати помилки, які можуть виникнути при спілкуванні з роботодавцем,  вчились ефективно презентувати себе, вказуючи на свої позитивні професійні якості та переваги.

Наприкінці заходу безробітні зазначили, що знання своїх сильних професійних сторін та   налаштування на власний успіх сприяє успішному проходженню співбесіди та подальшому працевлаштуванню. 

 

Відділ надання соціальних послуг в Юр’ївському районі

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано