Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Варварівська громада» (код ЄДРПОУ: 04338894) був реорганізований і увійшов до складу Юр’ївської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варварівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Юр’ївської громади

До  Міжнародного дня людей з інвалідністю!

Дата: 27.11.2019 10:03
Кількість переглядів: 266

До  Міжнародного дня людей з інвалідністю!

Відзначаючи щороку 3 грудня Міжнародний день людей з інвалідністю, прогресивне людство засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Тому цей День – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми з інвалідністю, які потребують захисту та підтримки у наш непростий час. Люди з інвалідністю – не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре.

Система загальнообов'язкового державного соціального страхування гарантує зазначеної категорії постраждалих страхові виплати та забезпечення широкого спектру медико-соціальних послуг. Наш обов'язок допомагати людям, які отримали травми на виробництві. Допомагати не лише матеріально, але перш за все своєю увагою і чуйністю, добрим словом і конкретною справою, і це ми намагаємося робити.

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з інвалідністю здоров’я і дбати та пам'ятати про них не тільки 3 грудня, а й протягом всього року.

Бажаємо кожній людині з особливими потребами витримки, мужності, оптимізму, достатку в оселях та віри у світле майбутнє.  Дякуємо усім, хто опікується людьми з івалідністю, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги - реальний прояв милосердя, людяності та любові до ближнього.

Від усього серця зичимо міцного здоров'я, щастя, успіхів у всіх ваших, справах.

 

 

Заступник начальника Павлоградського відділення

УВД ФССУ  в Дніпропетровській області ,

Євгеній Житник.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано