Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Варварівська громада» (код ЄДРПОУ: 04338894) був реорганізований і увійшов до складу Юр’ївської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варварівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Юр’ївської громади

Барви сонячного літа

Дата: 21.06.2018 15:06
Кількість переглядів: 581

Барви сонячного літа

Варварівський будинок культури завжди радий вітати всіх відвідувачів, а особливо дітлахів . Так  було і 15 червня . За доброю традицією,  до будинку культури «ЮНІСТЬ» завітали діти пришкільного оздоровчого табору   « Зірковий ».

Спочатку  школярі  з задоволенням відвідали сільську бібліотеку. Тут на них чекало розмаїття цікавих, яскравих книг та журналів, які задовольнили вибагливу цікавість кожного  маленького читача. Завідуюча бібліотекою розповіла дітям про правила поводження у бібліотеці. Потім вони мали змогу роздивитися книжкові виставки, які були представлені до їх уваги. Новенькими палітурками , яскравими фарбами та чудовими назвами , посміхнулися книги малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів. Книг, в бібліотеці, звісно, не бракує. Тут вам і казки, і оповідання,і пригоди, і фантастичні історії. А ще школярі мали змогу познайомитися  з періодичними виданнями, довідковою літературою та художніми книгами, які читають їхні батьки .

Потім на дітей чекала розважально-ігрова програма. Ну, де ще діти можуть відчути  себе розкутими, вільними, незалежними, як не під час веселих ігор.  Тож вони з задоволенням  поринули у цю атмосферу . Школярі мали змогу спробувати себе в багатьох іграх та навіть приймали участь в музичному міні-спектаклі, а дорослим випала можливість відчути себе набагато років молодшими. Завдячуючи  таким зустрічам діти  отримують  нові знання, навички та життєвий  досвід, який так важливий в подальшому, розвивають  свої фізичні і моральні якості, вчаться товаришувати, співчувати, йти на допомогу без вагань та  виховують в собі лідерські якості.

Зустріч залишила приємні відчуття. Це стало можливим завдяки творчій і організованій співпраці колективів будинку культури, сільської бібліотеки, центру юнацької та дитячої творчості, школи. Девізом цього чудового дня став клич : «Будь веселим, кмітливим та дружнім!»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано