Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Варварівська громада» (код ЄДРПОУ: 04338894) був реорганізований і увійшов до складу Юр’ївської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Варварівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Юр’ївської громади

Якщо отримали квитанцію на оплату послуги електропостачання із сумою, яка значно перевищує фактичні обсяги використаної електроенергії – не слід панікувати!

Дата: 05.06.2018 15:22
Кількість переглядів: 503

Якщо отримали квитанцію на оплату послуги електропостачання із сумою, яка значно перевищує фактичні обсяги використаної електроенергії – не слід панікувати!

Шановні жителі Юр’ївського району!

         Доводимо до Вашого відома, що взаємовідносини між громадянами (далі – споживачі) та енергопостачальною організацією регулюються Правилами користування електричною енергією для населення, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.1999 №1357 зі змінами та доповненнями та іншими нормативно-правовими актами.

         Установа ПАТ „ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО” повідомляє, що в рахунках за електроенергію добавлений новий рядок - „Очікуване нарахування”. Ця сума аналогічна нарахуванням попереднього місяця. Вона передбачає можливість клієнтам зробити попередню оплату за електроенергію на поточний місяць. Загальна сума до оплати називається „Всього до сплати”. В цій сумі будуть враховані поточні нарахування за місць, оплати, субсидії, а також очікуване нарахування. Сплачуючи такий вид рахунку, клієнт буде впевнений, що його домоволодіння не відключать від електропостачання у випадку, якщо в наступному місяці у нього не буде можливості внести оплату у встановлені строки. Тим, самим можна убезпечити себе від непередбаченого відключення і додаткових затрат на врегулювання питання боргу за електроенергію. Оплата цієї суми не є обов’язковою, вона рекомендована. Цей платіж – додатковий крок компанії назустріч клієнтам, які через часті відрядження, непостійне проживання за даною адресою, відпустки і тому подібне не можуть здійснювати оплати щомісячно.

         На сьогоднішній день клієнт самостійно може керувати своїми розрахунками передаючи показники приладу обліку на кожне перше число місяця через Інтернет-сервіс, SMS-сервіс, колл-центр або звернувшись до відділення Павлоградського ЦОК в смт Юр’ївка по вулиці Енергетиків 1.

         Консультацію по будь-якому питанню з користування електричною енергією Ви можете отримати за телефоном 0-800-500-444 (безкоштовно, цілодобово).

         За допомогою Інтернет-сервісу „Особистий кабінет побутового клієнта” (на офіційному сайті ПАТ „ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО” http://doe.com.ua) Ви маєте можливість сформувати та направити постачальнику послуг електронне звернення з особової картки. Кваліфіковані фахівці оперативно підготують аргументовану відповідь або консультацію, допоможуть вирішити спірну або проблемну ситуацію відповідно до чинного законодавства.

         У своїй щоденній роботі компанія постійно прагне реалізувати прості та зручні сервіси своїм клієнтам. Поряд с паперовими рахунками за електроенергію, завжди актуальна та корисна інформація про розрахунки за електроенергію є в „Особистому кабінету побутового клієнта” (на офіційному сайті ПАТ „ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО” http://doe.com.ua), у безкоштовному мобільному додатку Energi24, у SMS повідомленнях та електронних листах компанії.

 

Відділ містобудування, архітектури

та житлово-комунального господарства

Юр’ївської райдержадміністрації

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано