Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Варварівська громада» (код ЄДРПОУ: 04338894) був реорганізований і увійшов до складу Юр’ївської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Варварівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Юр’ївської громади

Випускне свято у стилі ретро «Стиляги -2018»

Дата: 30.05.2018 14:41
Кількість переглядів: 1467

Випускне свято у стилі ретро

«Стиляги -2018»

Традиційно, кінець травня – час коли лунає останній дзвінок, а випускники кружляють у прощальному вальсі. 30 травня 2018 року в приміщенні Варварівського ДНЗ «Ластівка» прощалися з рідним садочком 12 чудових та талановитих випускників. Красуні дівчатка та мужні хлопці, випускники старшої групи «Капітошка» прикували до себе погляди всіх глядачів.

Для гостей випускники разом з вихователями Бєлою Оксаною Леонідівною та Думановою Іриною Миколаївною, керівником гуртка з англійської мови Волковою Анастасією Леонідівною, помічником вихователя Тимченко Олександрою Олегівною та музичним керівником Потєєвим Віктором Івановичем, підготували випускне свято в стилі «стиляг». В залі лунали пісні про садочок,  піднімали настрій рок-н-рол «Бугі-вугі» та зачаровував випускний вальс у виконанні випускників.

Особливо цікавими для батьків, глядачів та самих дітей, була пісня на ангійській мові та участь батьків в різноманітних конкурсах та іграх. На завершення свята випускники отримали дипломи про закінчення садка, кульки та цінні подарунки для майбутніх першокласників від депутатського корпусу Варварівської ОТГ та сільського голови Чепурного В.М, які вже стали доброю традицією для нашого навчального закладу.

Хочеться подякувати всім батькам випускників за допомогу та підтримку протягом цих трьох років, за активну участь в житті садочка, за організацію для діток цікавого дозвілля та святкування випускного.

Швидко промайнули ці три роки в дитячому садку. Це був час безтурботних ігор, цікавих занять, веселих свят, нових знайомств та вірних друзів. Попереду в наших випускників багато нового та цікавого. Тож бажаємо їм  – веселого, пізнавального шкільного життя, і хай у дорослому житті, обов’язково здійсняться їхні заповітні дитячі мрії!!!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано