Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Варварівська громада» (код ЄДРПОУ: 04338894) був реорганізований і увійшов до складу Юр’ївської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Варварівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Юр’ївської громади

Останній дзвоник

Дата: 29.05.2018 11:26
Кількість переглядів: 521

   У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника, свята, якого немає в жодному календарі. І це не дивно, адже учням є чому радіти. Уроки закінчилися і попереду тепле літечко, пора канікул.

  Ось і в Варварівській школі 25 травня пролунав останній дзвоник у цьому навчальному році.

Свято Останнього дзвоника приходить до нас одночасно з величезною радістю, бо закінчився напружений навчальний рік, і з присмаком легкого смутку, бо йдуть у велике життя випускники, йдуть, щоб знайти своє місце в житті.

Цього року на святкову лінійку до нас завітали почесні гості: голова Варварівської ОТГ Чепурний Віктор Миколайович та начальник соціально-гуманітарного відділу Бельмас Лариса Василівна. Вони звернулися до випускників з привітанням з нагоди закінчення школи та побажанням бути гідними синами і дочками нашої рідної України.

На святі звучали пісні, хореографічні номери дивували розмаїттям кольорових костюмів. Окрасою дійства став флешмоб з віночка українських танців. Учні одинадцятого класу випустили повітряні кульки, які злетіли в небо, символізуючи собою прощання з дитинством та мрії на майбутнє випускників.

Як і кожне прощання з рідною школою хвилююче, сумне. Хвилюються випускники, адже попереду ще випускні екзамени, хвилюються вчителі - це частина їхньої любові, душі і ласки. Та найбільше, мабуть, хвилювань у батьків - їхні діти стали дорослими і невтримна материнська сльоза, що блищить в очах - це радість і смуток, надія і сподівання.

Випускники сьогодні  ввійшли в новий для них світ, біля дверей якого вони стояли весь цей час. Ми віримо, що удача і щастя будуть їм вірними супутниками в цій дорозі, а чарівна музика дитинства звучатиме у їхньому серці переливчастою піснею шкільного дзвінка.

Першокласники завели випускників на їх останній урок  в рідний клас, щоб сказати йому: « Прощавай!»

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано