Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Варварівська громада» (код ЄДРПОУ: 04338894) був реорганізований і увійшов до складу Юр’ївської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Варварівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Юр’ївської громади

Це свято в наших серцях назавжди!

Дата: 29.05.2018 11:05
Кількість переглядів: 638

Це свято в наших серцях назавжди!

       9 травня в Україні відзначається День Перемоги. Це  день торжества безсмертного подвигу народу у  боротьбі за свободу та незалежність нашої країни, день пам’яті та безмірної вдячності нашим ветеранам. Ми завжди пам’ятатимемо ціну, яку заплатили наші діди та прадіди за можливість наступним поколінням мирно жити, народжувати та виховувати дітей.

       З нагоди 73 річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій Світовій Війні,  9 травня в с. Варварівка ,   відбулися святкові урочистості.

        Розпочалися вони ходою до пам’ятника  загиблим воїнам,  де пройшов урочистий мітинг, який підготували та провели учні Варварівської школи. Пам'ять загиблих вшанували  представники сільської ради , на чолі з головою Чепурним В.М.,  представники організацій села Варварівка ,  школярі та мешканці села. В селах Призово та Весела Гірка завідуюча сільської бібліотеки Кузьменко Ганна та секретар Варварівської сільської ради Нездойминога Олена провели історичний десант «Ваш подвиг вічно буде жити». А в селах Юр’ївське та Вербське  історичний десант пройшов за участю сільського голови Чепурного В.М. та ведучих  Куліш Олени , Рушальщикової Ольги. На знак вшанування героїв до всіх пам’ятників були покладені квіти.

        Далі центром подій став сільський будинок культури, який гостинно відчинив двері для всіх бажаючих,  де на гостей та жителів села очікував святковий концерт  від  творчих колективів та учасників художньої самодіяльності.   Святковий настрій та  душевну атмосферу, продовж всього концерту , підтримували наші ведучі Калюх Олена та Крупський Сергій. У програмі концерту прозвучали вірші у виконанні Нездойминоги Олени та Шкуренко Євгенії, які нікого не залишили байдужими. На сцені виступали співаки Безотосний Олександр, Завгородня Тамара, Куліш Олена, Міщенко Анастасія, Недивиченко Олександра. У їх виконанні звучали пісні воєнних років та сучасні пісні.

           Яскравими штрихами, що довершили чудову атмосферу свята стали виступи   новостворених вокально-інструментальних колективів « » (дитячий ) у складі Гаврилястого Валерія, Мовчана Романа, Осадчого Максима, Юрчика Іллі  та «Без меж » ( дорослі)  у складі Безотосного Олександра, Долгого Євгена , Торгашева Євгена , Бойко Романа.

           Нехай ніколи не згасне пам’ять про тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя задля мирного майбутнього.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано