Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Варварівська громада» (код ЄДРПОУ: 04338894) був реорганізований і увійшов до складу Юр’ївської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варварівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Юр’ївської громади

Семінар-практикум на тему «Особливості формування виховання патріотизму у дітей дошкільного віку»

Дата: 21.03.2017 15:35
Кількість переглядів: 1278

        21 березня 2017 року на базі Варварівського ДНЗ  «Ластівка» відбувся семінар-практикум на тему «Особливості формування виховання патріотизму у дітей дошкільного віку» для  вихователів та завідуючих дошкільних навчальних закладів Варварівської ОТГ та Юр’ївського району. Серед запрошених були присутні Бельмас Л.В.- начальник соціально-гуманітарного відділу, Толстунова Л.В. – методист соціально-гуманітарного відділу, Кохович І.В. – методист НМК центру з обслуговування закладів освіти та завідувачі ( Федянович Н.М., Смичок Л.В.) та вихователь Вербуватівського НВК (Смичок О.С.).

       Семінар-практикум розпочався з привітання педагогів та вихованців навчального закладу, де кожен продемонстрував свої творчі здібності та вміння. 

      Із вступним словом до учасників семінару звернулася  завідувач Варварівського ДНЗ «Ластівка» Зражевська М.Л., яка ознайомила присутніх з діяльністю вихователів у міжатестаційний період, які атестуються в поточному році, а саме з вихователями молодшої та старшої груп - Кузьменко Л.П. та Онопрієнко С.І. 

        Крім того, слухачі семінару переглянули інтегровані заняття з пріоритетом мовленнєвого розвитку в молодшій на тему: «Червона калина під вікном» (вихователь Кузьменко Л.П.) та в старшій групах на тему: «Український віночок» (вихователь Онопрієнко С.І.). Протягом занять вихователі  показали свою педагогічну майстерність та систематичність в роботі.

        Учасники семінару   відзначили змістовність семінару та  його практичну спрямованість.

                                                                                                             Зражевська М.Л., завідувач ДНЗ

 

Фото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано