Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Варварівська громада» (код ЄДРПОУ: 04338894) був реорганізований і увійшов до складу Юр’ївської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Варварівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Юр’ївської громади

Мрії збуваються

Дата: 23.10.2017 15:33
Кількість переглядів: 746

Мрії збуваються

               Дзвенить над  рідною Варварівською землею пісня, то співають учасниці народного вокального аматорського ансамблю «Смерека» Варварівського  сільського будинку культури. Їх голоси ні з чим не переплутаєш: красиві, сильні, мелодійні.

            Талановитих від природи, співучих жіночок села згуртував навколо себе художній керівник ансамблю Потєєв Віктор Іванович. У колективі 8 учасниць. Кожна з них є окрасою ансамблю. Це  Турчан Раїса Григорівна, Сподобаєва Ніна Федорівна, Гладка Тетяна Іванівна, Завгородня Тамара Вікторівна, Чепурна Зінаїда Григорівна, Письменна Любов Григорівна, Трапезникова Надія Василівна, Хохлова Алла Миколаївна.

            У 2013 році колективу присвоєно звання «народний». На сьогодні у своїй репертуарній скарбниці ансамбль має більше 100 пісень . Це і веселі, жартівливі пісні, які несуть настрій і радість. Це і сумні, тужливі, ліричні пісні, які крають серце. Колектив «Смереки»  незмінний учасник  всіх сільських свят. «Смеречани» з задоволенням співають як для односельчан, так і для жителів району. Приймають участь у різноманітних фестивалях та виїзних концертах, постійно знаходяться у творчих пошуках та мають багато мрій. Одна з них нарешті збулася і колектив  отримав  запрошення та  прийняв участь у зйомках програми «Фольк-music» на телеканалі UA:ПЕРШИЙ Національної телекомпанії України. Велика вдячність за спонсорську допомогу керівникам ТОВ «Павлоградзернопродукт» Грицишиним Ігорю Ярославовичу та  Руслану Ярославовичу, ФГ «Зоря» Зоренку Володимиру Григоровичу, ТОВ «Варварівський елеватор» Гуржію Віталію Анатолійовичу, приватному підприємцю Гладкому Володимиру Івановичу, які допомогли здійснити цю мрію. Не залишились осторонь та відгукнулись  і наші односельці. Щиро дякуємо сім’ям Онопрієнко, Бровко, Куліш та іншим. Слова особливої подяки хочеться  висловити голові Варварівської громади Чепурному Віктору Миколайовичу за його підтримку та допомогу в організації  цієї поїздки.

                                                                                                 Директор Варварівського будинку культури Сухомлінова Л.А.

Фото без опису



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано