Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Варварівська громада» (код ЄДРПОУ: 04338894) був реорганізований і увійшов до складу Юр’ївської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Варварівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Юр’ївської громади

Відкриття поліцейської станції на території Варварівської об’єднаної громади

Дата: 12.07.2017 08:49
Кількість переглядів: 756

Відкриття поліцейської станції


      10 липня 2017 року в с. Вербуватівка відбулось відкриття поліцейської станції Юр’ївського відділення поліції Павлоградського відділу поліції ГУНП України в Дніпропетровській області.
      Поліцейська станція обслуговуватиме територію 10 сіл, які входять до Варварівської об’єднаної територіальної громади. Старшим дільничним офіцером, який обслуговуватиме територію Варварівської сільської об’єднаної територіальної громади буде капітан поліції Черниш Олександр Сергійович .
      В даному заході взяли участь голова Юр’ївської районної державної адміністрації Золотопуп В.П., голова Юр’ївської районної ради Буряк О.М., голова Варварівської об’єднаної територіальної громади Чепурний В.М., голова ФГ «Зоря» Зоренко В.Г., начальник Юр’ївського відділення поліції, підполковник поліції Вовк Д.С.
      У своїй промові начальник Юр’ївського відділення поліції Вовк Д.С. повідомив, що найближчим часом буде сформована група швидкого реагування, яка цілодобово виїжджатиме за повідомленнями та зверненнями громадян. Також на поліцейській станції буде здійснюватись онлайн спостереження за допомогою відеокамер, розташованих на території села Вербуватівка.
      Завдяки підтримці голови Варварівської об’єднаної територіальної громади Чепурного В.М. та голови ФГ «Зоря» Зоренка В.Г. було виділене окреме приміщення для працівників станції та надано службово - технічне обладнання для належного функціонування поліцейської станції.
      Діяльність станції у селах дасть можливість ефективніше реагувати на звернення громадян. Правоохоронці забезпечуватимуть громадський порядок та виїжджатимуть на місце скоєння злочину. Чим ближче поліція до людей, тим безпечніше на території обслуговування.

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано