Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Варварівська громада» (код ЄДРПОУ: 04338894) був реорганізований і увійшов до складу Юр’ївської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варварівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Юр’ївської громади

Щасливої дороги, ВИПУСКНИКИ !

Дата: 30.05.2017 08:30
Кількість переглядів: 685

             25 травня у Варварівському дошкільному навчальному закладі  «Ластівка» відбулася надзвичайна подія - випускний бал дошкільнят. Випуск у дитячому садку – це важлива подія, завершення першого етапу в житті дитини. Позаду дні, наповнені цікавими подорожами у світ непізнаного, нерозгаданого; дивовижні відкриття, які допомагали нашим дітям кожен день, крок за кроком, пізнавати навколишній світ і себе самого в ньому. Вихованці групи «Капітошка» (вихователі Онопрієнко Світлана Іванівна, Думанова Ірина Миколаївна та музичний керівник Потєєв Віктор Іванович ) до свята готувалися заздалегідь: вчили вірші, пісні, розучували танці. Дівчатка ділилися з дорослими секретами різноманітних фасонів своїх суконь та видуманими зачісками. І справді, краса маленьких випускниць у бальних сукнях, елегантність хлопчиків у ділових костюмах та святково прикрашений зал радували та дивували всіх, хто був присутній на випускному вечорі. Та найбільш хвилюючим він був для винуватців свята — 7 дошкільнят, адже це перший у їхньому житті випускний. Хвилюючі моменти не залишали байдужими ні батьків, ні гостей свята. Кожне слово, кожен віршик випускника були пронизані любов’ю та вдячністю за роки, проведені у дитсадку. А на очах батьків з’являлися сльози, коли їхні діти виконували прощальні пісні з дитсадком.

          Для колективу ДНЗ  «Ластівка» ця подія радісна і водночас сумна.    Ми раді, що наші малюки вже виросли і їм час іти до школи, а сумуємо, бо вони залишають дитячий садок, який став для них рідною домівкою. Провести до школи майбутніх першокласників завітало багато гостей: мами і тата, бабусі й дідусі, братики й сестрички, працівники дитячого садка, а також сільський голова Варварівської сільської ради Чепурний Віктор Миколайович, який щорічно, за традицією, вручає цінні подарунки, корисні для майбутніх першокласників.

       Випуск – маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято має бути по-справжньому особливим і таким, що запам’ятовується. У святковій музичній залі маленькі випускники дякували чарівним вихователям, помічникам вихователів та іншим працівникам дошкільного закладу. Обіцяли, що пречудових днів у садочку не забудуть ніколи в житті.

      Усе ж таки ми щасливі люди – педагоги – «дошкільники». Ми тримаємо у своїх руках найбільшу коштовність – Дитинство. Але це і зобов’язує нас до відповідальності перед ним.

      Любі випускники, хай щастить вам у всьому. Здоров’я вам від Бога! Мирного неба над головою! Щасливої дороги вам!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано