Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Варварівська громада» (код ЄДРПОУ: 04338894) був реорганізований і увійшов до складу Юр’ївської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варварівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Юр’ївської громади

Профорієнтаційний захід у пришкільному таборі « Сонечко» Варварівської ОТГ

Дата: 21.06.2019 14:37
Кількість переглядів: 465

Профорієнтаційний захід

у пришкільному таборі « Сонечко» Варварівської ОТГ

 

 Профорієнтаційна  робота Павлоградського міськрайонного центру зайнятості в пришкільних таборах триває. Разом з фахівцями ПМРЦЗ  діти в ігровій формі подорожують світом професій. Метою таких заходів є знайомство школярів із сучасними професіями та  ринком праці.

Нещодавно фахівці Юр`ївського відділу ПМРЦЗ відвідали пришкільний табір «Сонечко» Вербуватівської загальноосвітньої школи, що знаходиться на території Варварівської ОТГ. Учні приймали участь у різноманітних забавах, конкурсах та завданнях. Наприклад, для наймолодших  було проведено профорієнтаційну гру « Відгадай-ка», під час якої малеча відповідала на питання стосовно професій, розгадувала загадки. Більш старші діти із задоволенням представляли професії, за якими працюють їхні батьки, ділилися своїми мріями щодо майбутнього. Фахівці розповідали малим відпочивальникам  про професії, які найбільш їх зацікавили. Всі учасники отримали у подарунок розмальовки на тему професії, про яку вони мріють.

Проведений захід сподобався як дітям так і  вихователям табору. Вони зазначили, що такі зустрічі не тільки приємні та цікаві, а й корисні.

Фото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано